De meesten van ons drinken graag een bakje koffie in de ochtend (of twee..). Helaas moeten we soms wat sneller dan verwachting door gedoe met de kinderen, de wekker of het ochtendhumeur. Een koffiezetapparaat met thermoskan kan in dit geval uitkomst bieden. Lekkere warme koffie, maar dan onderweg. Handig voor als het allemaal even wat langzamer gaat in de ochtend.

Natuurlijk kun je ook tijdens een wandeling zin hebben in een warm bakkie koffie zonder dat je hiervoor € 6 moet betalen bij de lokale fancy koffie boer. Ook in deze gevallen kan een eigen pot koffie voor onderweg uitkomst bieden. Kortom, een koffiezetapparaat met thermoskan is heel handig. We vertellen je in dit artikel de beste koffiezetapparaten met thermoskan, laten je zien welke machines in de aanbieding zijn voor de beste prijs en welke verschillende soorten er allemaal zijn.

Voordelen van een koffiezetapparaat met thermoskan

We hebben je al enkele voordelen genoemd van een thermoskan koffie. Handig voor onderweg of wanneer je geen zin hebt om kapitalen op het terras uit te geven. Ook voor op vakantie is een thermoskan koffie handig, bijvoorbeeld wanneer je in de nacht in de auto stapt en wel een opkikker kunt gebruiken. Verder zijn er nog een aantal handige voordelen aan een koffiezetter met thermoskan:

Zelf de sterkte bepalen

Je kunt in de regel kiezen voor twee soorten koffiezetapparaten, die met een filter en die met capsules. Capsules zijn heerlijk, want je kunt daarmee verschillende soorten smaken uitproberen en vergen weinig moeite. Een capsule erin en je bent klaar. Je vindt hier een overzicht met goede Nespresso machines

Met een filterkoffiemachine kun je echter altijd zelf de sterkte bepalen. Je bent niet afhankelijk van de vooraf gevulde capsules, maar kunt op die zware dagen een extra schepje toevoegen zodat je direct een opkikker krijgt. 

Grotere hoeveelheden 

Met capsules zit je altijd aan dezelfde hoeveelheden vast. Een normale kop of een espresso. Met filterkoffie kun je direct een hele pot zetten. Dit is handig als je mensen over de vloer hebt. Je hoeft niet om de minuut een nieuwe capsule te vullen, maar zet direct voor 10 man een sloot koffie. Dit kan je veel tijd schelen en je kunt bovendien lekker door slobberen.

Kwaliteit 

Een koffiezetapparaat met thermoskan in plaats van een glazen kan komt de kwaliteit van je koffie ten goede. Op een koffiezetmachine met een glazen kan zit namelijk een warmhoudplaat. Hierdoor kun je de koffie nog even laten staan als je meerdere bakjes zet. Deze plaat zorgt er echter voor dat je koffie ‘doorbrandt’. De smaak van je koffie komt dit niet ten goede. 

Met een thermoskan koffiezetapparaat wordt de koffie warmgehouden door de dubbele wand in de kan. Hierdoor blijft de koffie op een natuurlijke manier warm en niet doordat het op een warmteplaat staat. Zet je vaak meerdere bakjes voor jezelf? Dan kan een koffiezetapparaat met thermoskan de smaak van je koffie dus beter behouden.

Koffiezetapparaat met thermoskan beste koop

Wil je een koffiezetapparaat met thermoskan kopen? Dan is het natuurlijk prettig dat deze in de aanbieding is. Een paar tientjes zorgen er in feite al voor dat je weken gratis koffie kunt drinken. Hieronder vind je daarom dé koffiezetapparaat met thermoskan aanbieding van dit moment.

Beste koffiezetapparaat met thermoskan

De ene koffiezetter is goed voor jouw en de ander weer voor iemand anders, er is niet één beste koffiezetter. Dit hangt namelijk af van je eigen wensen. Hieronder noemen we een aantal van de belangrijke factoren die je in overweging moet nemen bij de keuze voor jouw beste koffiezetapparaat:

  • Vaste filter of niet? Er bestaan koffiemachines met een vaste koffiefilter of met een houder voor de standaard koffiefilters die je bij iedere pot koffie moet vervangen. Wat betreft de schoonmaak is het gebruiken van een koffiefilter handig. Wel moet je hiervoor zorgen dat je altijd filters in huis hebt al zijn dit de kosten niet.
  • Waterreservoir: Er zijn verschillende soorten koffiezetmachines, die met en zonder uitneembaar waterreservoir. Het is hiervoor belangrijk om je af te vragen waar je je koffiezetmachine met thermoskan neer gaat zetten. In de keuken vlak bij de kraan of ergens op kantoor aan de andere kant van de keuken?

    Het is heel onhandig om met een vol reservoir ver te moeten lopen. De beste optie is om een uitneembaar reservoir zo onder de kraan te zetten. Anders moet je aan de wandel met een volle koffiepot met water iedere keer dat je het moet vullen.
  • Het ontwerp: Of je dit nu door hebt of niet, je zult veel tegen je koffiezetapparaat aankijken. Voor de mensen die het belangrijk vinden is het dus goed om op het design te letten, de kleur en de grootte. Je moet er ten eerste lekkere koffie mee kunnen zetten, maar het oog wil ook wat.
  • Timer: Sommige koffiezetapparaten hebben een timer. Hiermee kun je bijvoorbeeld in de avond een bakje zetten en instellen dat deze begint te lopen zodra de wekker gaat. Zo heb je altijd direct een bak koffie in je handen zodra je wakker wordt. 

Hieronder vind je een overzicht van de beste koffiezetapparaten met thermoskan:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.